Nives Ivanišević razbjesnilo 132 Hrvata: Zašto? Dovodite druge u opasnost

Foto: Instagram

NIVES IVANIŠEVIĆ razbjesnila je vijest o 132 osobe koje su prekršile mjeru samoizolacije pa se oglasila na Instagramu.

"132 ljudi prekršilo samoizolaciju. ZAŠTOOOO????? Čemu... Nadam se da je bilo dovoljno hitno da dovode druge u opasnost. Mislite na starije!!!!!", poručila je Nives.

Iako se trudi privatni život držati dalje od očiju javnosti, Nives ponekad ipak objavi fotografiju sinčića Olivera rođenog u rujnu 2018. godine pa je tako nedavno pokazala kako provode ove dane. "Igrom protiv crnih misli. Šaljemo svima puno pozitive", napisala je Nives uz fotografije igre na kauču

"Odmah sam znala da je dečko i rekla sam Goranu da bi se mogao zvati Oliver. Onda se, nažalost, dogodila tragedija s našim najvećim Oliverom (Dragojevićem, op. a.) i pomalo smo njemu u čast dali to ime", otkrila je Nives ranije za Index.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", dodala je. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me reć', ali je!" priznala je tad.

Goran i Nives vjenčali su se u prosincu 2017. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u jednom restoranu u Zagrebu. 

Pročitajte više