Nives natjecateljici TLZP-a: "Nakon ovog mi Karanfili zvuče dubokoumno"

Screenshot: Instagram

VEČERAŠNJU epizodu showa Tvoje lice zvuči poznato otvorila je prošlotjedna pobjednica Paola Valić hitom Free Your Mind grupe En Vogue. 

"Nisam mogla prestati gledati, vokalno, energetski i vizualno si bila tako moćna. Osjetio se taj feministički duh na sceni, bila sam ponosna", rekla joj je Nives. Kedžu i Sašu je zadivila vokalno, a Petrekovića plesom. 

Amel Ćurić se transformirao u Krunoslava Kiću Slabinca i izveo njegovu pjesmu Tri slatke riječi, a žiri ga je proglasio "maestralnim" te je na kraju odnio zasluženu pobjedu. 

Maja Bajamić je nastupila kao Jennifer Lopez s pjesmom On the Floor.

Svi su se u žiriju složili da Maja pjeva bolje od Jennifer te da ih je vizualno oduševila. 

Matko Knešaurek se pretvorio u Zdravka Čolića izvevši njegovu pjesmu Ruška. 

Iako ga je Kedžo kritizirao zbog usporenosti, ostatak žirija ga je ipak pohvalio. 

"Meni je bilo simpatično što si malo kasnio, kao da si hvatao ritam. To je čar live nastupa jer je tebi dosadno 500 puta pjevati istu stvar pa si ju malo modificirao", rekao mu je Petreković. 

Poljiček je pjevao The Edge of Heaven Georgea Michaela i ostavio Nives bez riječi, no dečkima se ipak nije toliko svidio. 

"Čini se da je večerašnja točka tvoj trenutak slabosti", zaključio je Saša. 

Drele je u liku Esme Redžepove imao, po Kedžinom mišljenju, najzabavniju točku. Pjevao je njenu pjesmu Romano Horo. 

Žiri je oduševila Katarina Baban pjesmom Shalala La grupe Vengaboys. 

"Meni nakon ove pjesme puno dubokoumnije zvuče Karanfili. Bilo je totalno blentavo, suludo, smiješno, preslatka si bila", rekla joj je Nives. 

Emisiju je zaključila Ana Vilenica pjesmom How Will I Know Whitney Houston, a žiri je zaključio da je iz ovog nastupa izvukla maksimum. 

Pročitajte više