Nižu se komentari na potez Ivana u Milijunašu. Na 10. pitanju slušao publiku i ispao

Screenshot: HRT

U ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš? natjecalo se troje natjecatelja i svi su osvojili jednak novčani iznos - 150 eura. Nakon emisije po društvenim mrežama nižu se komentari na igru Ivana Mlinarića. Naime, 44-godišnji Ivan iz Siska poslušao je publiku na 10. pitanju, za 5000 eura. Publika mu nije ponudila točan odgovor.

"Nešto moraš znati za 5000 eura", "Pa gdje vjeruješ publici na ovom pitanju? Ovo nikad ne bih pitao publiku da sam na stolcu", "Bravo, vjerovati publici na desetom pitanju", neki su od komentara po mrežama.

Iskoristio dva džokera, pa poslušao publiku

Prvi džoker zatrebao je na glazbenom pitanju za 1000 eura u kojem se tražio naziv grupe čija je posljednja pjesma Now and Then iz 2023. Džokerom pola-pola ostali su mu odgovori The Beatles i The Clash, a odlučio se za odgovor The Beatles te točnim odgovorom na osmo pitanje nastavio put do glavne nagrade.

Dva džokera iskoristio je na 10. pitanju koje je glasilo: "Iza kojeg se simbola krije kemijski element nazvan po dvoje znanstvenika?" Ponuđeni odgovori bili su: Cm, Md, Bk, Lr.

Odgovor nije znao pa je prvo odlučio iskoristiti pomoć džokera pitaj publiku. Publika je najviše odgovora dala za odgovor pod d, odnosno Lr.

Ipak, Ivan je i nakon njihovih odgovora oklijevao jer se radi o pitanju kojim se prelazi drugi prag, pa je zatražio i pomoć posljednjeg džokera kojeg je imao na raspolaganju. Poziv je uputio bratiću koji nije znao odgovor, pa je Ivan odlučio vjerovati publici i igru napustio sa 150 eura.

Točan odgovor bio je - Cm.

Pročitajte više