Novi bizarni trend iz Kine: Žene rukama grudi oblikuju u srca, a razlog je idiotski

Foto: Weibo

BIZARNI trendovi koji kreću iz Kine samo stižu i stižu u druge dijelove svijeta. Nakon mjerenja struka koji ne smije biti deblji od lista papira i golih selfija na kojima su jednim prstom skrivale intimne dijelove, žene u toj zemlji imaju novu zanimaciju - stiskanje grudi u srce. Kineske društvene mreže pune su fotografija žena sa stisnutom dojkom, a ako im je vjerovati, žene s malim grudima to ne mogu. Dakle, ako vi uspijete, možete se pohvaliti da imate velike grudi. Ili barem dovoljno velike grudi.

Ime izazova je prilično jednostavno "izazov dojke u obliku srca", a počeo je ranije ovog tjedna kad je djevojka tijekom prijenosa uživo počela stiskati svoju dojku da privuče više gledatelja. Ne samo da joj je pokušaj uspio, već je pokrenula trend.

"Budimo iskreni, žene s malim grudima ne mogu napraviti srce od dojke", napisao je netko na kineskom ekvivalentu Twittera i time izazvao sve da pokažu da mogu.

Iako je prvenstveno ovaj izazov bio namijenjen ženama, ubrzo su u taj vlak uskočili i muškarci i počeli oblikovati majušna srca. Neke fotografije uklonjene su s društvenih mreža jer su previše otkrivale. 

Pročitajte više