Novi BMW serije 7 u režiji Schnitzera

AC SCNITZER ne gubi vrijeme i predstavlja liniju proizvoda za obnovljenu BMW-ovu seriju 7, koja će biti uvrštena u ponudu na jesen. Luksuz i odlične vozne osobine prepoznatljive su karakteristike BMW-ovih automobila koje njemački tuner itekako voli naglasiti.

Trenutno se razvija aerodinamični paket namijenjen vanjštini. Spoj elegancije i sporta kao osnovna premisa ne dopušta nikakve radikalne promjene, pa se Schnitzer potrudio tek oko novih vizura odbojnika i detalja poput decentnog krovnog spojlera, retrovizora i stražnjeg difuzora.




 Modifikacije eksterijera završavaju spuštanjem vozila za 25 mm i ugradnjom monstruozno velikih alu-naplataka promjera 22 inča. Preporučuju se pneumatici Michelina i Continentala, i to u dimenzijama 265/30 R 22 sprijeda i 295/25 R 22 straga.

Hrabrosti za značajnim izmjenama inače profinjenog interijera nije bilo. Klijentu će se ponuditi tek nekoliko varijanti aluminijske dekoracije i tepisi od velura. Isto vrijedi i za mehaniku. Novi je tek ispušni sustav povećanog protoka pri čijem izboru je neophodno promijeniti i stražnji odbojnik s unaprijed izvedenim otvorom. 


 
Prerade velikih poslovnih limuzina kod nas su prava rijetkost, dok je na zapadu i njihove vlasnike zahvatila potreba za snažnom individualizacijom. U svakom slučaju, ukoliko ste jedan od njih, AC Schnitzer vam može pomoći.

M.N.

Pročitajte više