Kina - raj za motocikliste

JEDNU od najpoželjnijih turističkih destinacija odsada je moguće upoznati na jedinstven način.
 
Agencija Edelweis Bike Travel, službeni BMW-ov partner, nudi od travnja, i to kao jedini organizator diljem svijeta, rute za vožnje motorkotačima kroz Kinu. Na devetodnevnoj ruti sudionici će doživjeti fascinantne krajolike i interesantne ljude, iskusiti vožnju uz Kineski zid i kroz rižina polja, te upoznati sve čari brdskih cesta kroz Kinu.

Ruta počinje u glavnom gradu Pekingu i vodi do provincije Shanxi, poznate kao izvor kineske kulture.  Na programu putovanja za motocikliste su poznate Terra Cotta Army u Xianu i Yungang špilje, koje su još u 2. stoljeću bile upotrebljavane i korištene  kao budistička središta.

Nadalje, motociklisti će doživjeti i prirodne ljepote poput Žute rijeke, Hukon vodopada i dojmljivu ljepotu brda u provinciji Shanxi. Sveukupno se radi o gotovo 1.800 km dugom putovanju podijeljenom na etape duljine 100 do 300 km. Popratno vozilo brine se za prijevoz prtljage, a noćenje je u većim gradovima predviđeno u hotelima zapadnog standarda, dok se u manje naseljenim područjima noći u autentičnim kineskim kućama.

Odmor iz snova za sve ljubitelje vožnje na dva kotača stoji od 3.480 do 5.250 USD, ovisno o tipu motocikla. Na raspolaganju je široka paleta BMW-ovih motocikala, od modela F 650 GS, pa sve do R 1200 GS, a moguće je dogovoriti aranžman i s vlastitim motociklom. 

Termine i daljnje informacije može se dobiti ovdje.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara