Novo ruho "Večernje škole"

Nezadovoljni tretmanom na HRT-u, junaci "Večernje škole" prešli su na Novu TV, koja je u posljednjih godinu dana postala pravi servis za osobe nezadovoljne tretmanom na državnoj televiziji. Osim novog vizualnog identiteta, emisija će, prema najavama, doživjeti temeljite promjene, prvenstveno jer će ići svakog dana uživo, a prva sezona na Novoj TV nazvana je "Praksa", što znači da će učenici manje sjediti u klupama, a više praksirati ono o čemu su učili posljednjih godina - život.

Tako će Denis voditi sexy shop, Tetka postaje brijač, a Antimon i Škoro otvaraju vlastiti pub, dok će menadžer biti, naravno, autor emisije Željko Pervan. Poznati likovi svakog će se dana referirati na teme koje su obilježile dan, a u komentiranju će sudjelovati i mnoge javne osobe, kao što su Arsen Dedić i Vladimir Gruden.

Nova scenografija je svojesvrsni mali grad, koji uključuje pub (unutar kojega je stan-up štand), a nezaobilazna destinacija postat će Second hand sexy shop u kojem će se reciklirati aktualne teme. Nova "Večernja škola" s emitiranjem počinje 5. veljače, a skeptici se već pitaju koliko će im, obzirom na naporan tempo, trebati da potroše ideje, tj. kako će poznati komičari svakog dana (uživo!) uspijevati nasmijati zahtjevne TV gledatelje.

D.K.

Pročitajte više