Objava ABBA-e zbunila fanove, nadaju se da će grupa nastupiti u finalu Eurosonga

Foto: EPA

Grupa ABBA zaintrigirala je obožavatelje svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama.

Naime, otkako je počeo ovogodišnji Eurosong, mnogi su se pitali hoće li gost biti ABBA, bend koji će proslaviti 50. obljetnicu pobjede na tom natjecanju s pjesmom Waterloo.

Na TikToku su objavili video u kojem se čuje glas koji govori: "U redu, ljudi, vratili smo se, jesmo li vam nedostajali? Vi ste nama nedostajali." Zbog toga su mnogi pomislili da će u finalu Eurosonga ABBA biti gost. ''Najbolji i najvažniji povratak u povijesti", pisali su ljudi u komentarima.

@abba Look who’s back! #ABBA #Eurovision #1974 ♬ original sound - nickharris

Podsjećamo, Benny Andersson i Bjorn Ulvaeus ranije su odbacili mogućnost okupljanja članova ABBA-e na Eurosongu u svojoj rodnoj Švedskoj. "Ne želim i, ako ja ne želim, oni neće ići. Isto je za sve nas - netko kaže 'ne', to je ne", rekao je Andersson. "Može se proslaviti 50 godina ABBA-e bez nas na pozornici", dodao je Ulvaeus. No jesu li se ipak predomislili?

Osnovana 1972., ABBA je pridobila legije obožavatelja u svijetu nakon trijumfa na Eurosongu 1974. i svojim hitovima kao što su Dancing Queen i Fernando. Četvorka koja se razišla početkom 1980-ih prodala je oko 385 milijuna ploča. 

Pročitajte više