Objava policije postala hit na Fejsu, bit će vam jasno kad vidite facu uhićenog

Foto: Facebook

"IGRA PRIJESTOLJA", oko čije se prve epizode posljednje sezone još uvijek sliježu dojmovi, ima milijune fanova diljem svijeta, a neki od njih nalaze se i u jednoj policijskoj postaji u norveškom Trondheimu.

Nekoliko policajaca pronašlo je poprilično nesvakidašnji način da iskažu počast seriji, a njihova objava postala je hit na društvenim mrežama. Oni su, naime, uhitili Night Kinga, jednog od glavnih negativaca u seriji, te ga strpali u pritvor.

"Neki od nas veliki su fanovi 'Igre prijestolja' i željeli smo napraviti nešto zabavno za premijeru posljednje sezone", rekao je policajac Kristian Akselsen za portal Bored Panda. "Jedan policajac posudio je masku i narančasti kombinezon od susjeda, a ostalo su improvizirale dvije patrole tijekom pauze za ručak", dodao je. 

Na fotografijama se vidi Night King kako u lisicama sjedi u ćeliji, ali i kako pozira za mugshotove. Uz fotografije na Facebooku policija se našalila da je uhićen jer je srušio zid i, između ostalog, zbog okrutnosti prema životinjama te oštećenja imovine.

"Naš posao uglavnom je ozbiljan, no ponekad se samo bitno zabaviti", rekao je policajac. Naravno, našlo se i onih koji su tvrdili da bi se službenici trebali usredotočiti na svoj posao, umjesto da se šale. "Koristimo svoju Facebook stranicu kako bismo došli do naše zajednice, a pažnja koju je privukla objava o Night Kingu može zaista pomoći sljedeći put kad tražimo pomoć, tj. u rješavanju kriminala ili traženju nestalih osoba", objasnio je.

Objavu je lajkalo više od 38 tisuća ljudi te ispod nje ima više od 12 tisuća komentara.

Pročitajte više