Objavljene prve fotografije princeze Rajwe nakon vijesti o trudnoći

Foto: Profimedia

Objavljena je prva fotografija princeze Rajwe nakon vijesti da ona i prijestolonasljednik Hussein od Jordana čekaju dijete.

Pozirala je u crvenoj haljini uz koju je iskombinirala zlatne naušnice i torbicu, a u pozadini se nazire princ Hussein. Fotografija je objavljena povodom princezinog 30. rođendana. "Neka Bog blagoslivlja našu vezi i dalje. Sretan rođendan", poručio joj je Hussein.

Povodom princezinog rođendana, objavljen je i njezin novi portret.

Podsjećamo, Hussein i Rajwa su se vjenčali u lipnju 2023. godine. Okupili su se tad brojni istaknuti ljudi iz svijeta politike i članovi kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta, uključujući i princa Williama i Kate Middleton. 

Palača je ranije čestitala kraljevskom paru na trudnoći. "Želimo Njihovom Kraljevskom Visočanstvu dobro zdravlje i dobro potomstvo", poručili su. Ako princeza rodi dječaka, on će biti drugi u redu za prijestolje u Jordanu, no ako bude djevojčica, neće biti promjena u liniji nasljeđivanja.

Prijestolonasljednik je Hussein, a drugi u liniji trenutno je njegov mlađi brat, princ Hashem. Kraljica Rania i kralj Abdullah također su roditelji princeze Iman i princeze Salme.

Pročitajte više