Objavljeno dopisivanje: Amber Heard nikad nije voljela Elona Muska

Foto: Instagram

AMBER HEARD zapravo nikad nije voljela svog bivšeg dečka Elona Muska, tvrdi njen bivši agent.

Christian Carino, koji je bio agent i Johnnyju Deppu i Amber Heard, svjedočio je u postupku za klevetu koji je glumac pokrenuo protiv bivše supruge.

Depp od Heard traži 50 milijuna dolara jer ga je, prema njegovim riječima, oklevetala i uništila mu reputaciju tvrdeći u članku koji je napisala za Washington Post 2018. godine da je žrtva nasilja u obitelji. Iako nije imenovala nikoga, Depp tvrdi da se u članku prepoznalo njega te da zbog svega trpi posljedice.

Problemi u njihovom braku postali su javna stvar 2016. godine, kad se ona pojavila na sudu s modricama na licu, tvrdeći da joj ih je nanio Depp. Njihov razvod finaliziran je 2017. godine, a u to vrijeme Heard je već neko vrijeme hodala s Elonom Muskom.

Upravo se na taj period osvrnuo Carino. Njegovo svjedočenje ranije je snimljeno, a snimka je jučer puštena na sudu.

Na snimci Carinu je pokazan ispis dopisivanja njega i Heard u kolovozu 2017., kad je njen prekid s Muskom završio u medijima. Agent je izjavio da je glumica "odmah prešla" s Deppa na Muska.

"Ne voliš ga i rekla si mi tisuću puta da s njim samo popunjavaš prostor", napisao joj je Carino nakon što se ona žalila na činjenicu da su mediji doznali da je ta veza završila.

"Znam, ali htjela sam vremena za tugovanje i oporavak", odgovorila je ona.

"No još jedan muškarac pustio je da sama padnem na šiljke", dodala je.

"Možeš to izbjeći tako da ne hodaš sa superpoznatim ljudima", odbrusio joj je on.

Kada je točno Heard počela izlaziti s Muskom, i dalje je nepoznato. Prvi novinski napisi datiraju iz srpnja 2016. godine. Deppov pravni tim sugerirao je da je prevarila glumca s Muskom, a zaposlenici zgrade u kojoj su glumci dijelili stan svjedočili su da je milijarder glumicu posjetio nekoliko puta.

Musk, koji je ovog tjedna kupio Twitter, naveden je kao potencijalni svjedok u korist Heard, no nije poznato hoće li ga zaista pozvati da svjedoči.

Pročitajte više