Obožavatelji se opraštaju od Majurec: "Adio, Minja. Sada si na mirnijem mjestu"

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

GLUMICA Mirjana Majurec preminula je nakon duge i teške bitke s karcinomom. Ostat će zapamćena po brojnim ulogama u serijama i filmovima

Obožavatelji i kolege na društvenim su se mrežama zauvijek oprostili od Mirjane. 

"Adio, Minja. Počivala u miru Božjem. Osobno smo komunicirale i bila je veliki borac. Sada je na nekom drugom, ljepšem mjestu. Gdje nema bolova, gdje plešu anđeli. Hvala draga Minja za sve osmjehe koje si izmamila na mnogim licima. Iskrena sućut obitelji", napisala je na društvenim mrežama jedna od glumičinih obožavateljica.

"Draga Minja Majurec, sada si na nekom mirnijem i bezbolnom mjestu", "Prevelika tuga", "Napustila nas je još jedna velika glumica. Počivala u miru Mirjana Majurec", "Tužan niz se nastavlja",  još su neki od komentara na Facebooku.

Na društvenoj se mreži posljednji put od glumice oprostila i jedna od njezinih školskih kolegica. "Počivaj u miru, draga moja", napisala je.

Od Mirjane su se oprostili i njezini kolege. Glumica Nataša Janjić Medančić objavila je njezinu fotografiju i kratko napisala: "Zbogom, Minja. Moja posljednja kazališna mama."

Podsjećamo, vijest o smrti Mirjane Majurec potvrdili su iz kazališta Gavella. Kolege su glumici na društvenim mrežama posvetili objavu.

"Napustila nas je naša draga kolegica i prijateljica Mirjana Majurec Minja, članica našeg ansambla od završetka Akademije dramske umjetnosti, 1976. godine", napisali su između ostaloga.

Napustila nas je naša draga kolegica i prijateljica Mirjana Majurec Minja, članica našeg ansambla od završetka Akademije...

Objavljuje Kazalište GavellaSubota, 2. travnja 2022.

Pročitajte više