Oglasio se Diddyjev odvjetnik: "Nema opravdanja za ovakvu pretjeranu upotrebu sile"

Foto: EPA

AGENTI američkog ministarstva domovinske sigurnosti otvorili su istragu protiv hip-hop zvijezde Seana Combsa te pretražili njegove nekretnine u Los Angelesu i na području Miamija. Istragu vode savezni agenti iz New Yorka, gdje je bivša djevojka podnijela tužbu protiv Combsa na saveznom sudu u studenom optuživši ga za sudjelovanje u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Sada se oglasio i reperov odvjetnik Aaron Dyer. "Došlo je do prekomjerne upotrebe vojnih snaga dok su izvršavani nalozi za pretres u rezidencijama gospodina Combsa. Nema opravdanja za pretjerano pokazivanje sile i neprijateljstvo koje su pokazale vlasti ili način na koji su postupali s njegovom djecom i zaposlenicima", rekao je za Page Six.

"Ova zasjeda nije ništa više od lova na vještice"

Dyer je također rekao: "G. Combs nikada nije bio pritvoren, ali je razgovarao s vlastima i surađivao s njima. Unatoč medijskim nagađanjima, ni gospodin Combs ni bilo koji od članova njegove obitelji nisu uhićeni niti im je na bilo koji način ograničena mogućnost putovanja."

Diddy nije očekivao pretres i istragu jer se pripremao za odmor na Bahamima sa svojom djecom. "Mediji su znali prije njega jer su tamo već bili helikopteri", rekao je jedan izvor.

"Ova zasjeda bez presedana - uparena s naprednom, koordiniranom medijskom prisutnošću - dovodi do preuranjene žurbe s prosuđivanjem gospodina Combsa i nije ništa više od lova na vještice temeljenog na neutemeljenim optužbama iznesenim u građanskim parnicama", tvrdi Dyer.

>> Izašli detalji: Bivša je Diddyja optužila za trgovinu ljudima, on tvrdi da je nevin

Pročitajte više