Operacija Trijumf: Hrvatica Antonija se rasplakala zbog nominacije

TREĆU Gala večer obilježilo je prvo izbacivanje iz "Operacije trijumf". Ivana Nikodijević napustila je show nakon zbrajanja glasova gledatelja iz pet zemalja. Nikola Paunović time je dobio još jednu priliku da dokaže da baš on treba postati pobjednik regionalnog reality showa. Nakon glasanja žirija, direktora Akademije i samih kandidata izabrani su i novi nominirani, a to su ovog ponedjeljka bili Antonija i Đorđe.

Zagrepčanku Antoniju jako je pogodila ta vijest i nije se sramila ni suzu pustiti. Čak je u jednom trenutku htjela samostalno napustiti show. Voditelj Maca to nije dopustio i posjeo ju je ponovo na "kauč nominiranih". Za razliku od nominirane Antonije, izbačena Ivana nije skidala osmjeh s lica. "Ovo me neće izbaciti iz takta. Mislim se nastaviti baviti glazbom, ali ne pjevanjem. Više bi me usrećilo skladanje pjesama. Tko zna, možda jednog dana kandidati budu i pjevali moje pjesme", izjavila je Ivana nakon što je saznala da upravo ona napušta show. 

Huljić je Igora poslao na dijetu, Danijela na šišanje

Tijekom večeri mogli smo vidjeti kako kandidati polako zanemaruju tremu, kako zaista znaju što žele. U izvođenju pjesama pomogla im je grupa Magazin i srpska pjevačica Zana s kojima su neki od kandidata otpjevali duete. Nakon uvodnog nastupa Ivane i Nikole P. na pozornici je zasjala Sonja koja je pjesmu "Ginem" otpjevala tako uvjerljivo da se Tonči Huljić u jednom trenutku mogao zapitati zašto nju nije angažirao kao nasljednicu Rozge, a ne Ivanu Kovač.

Huljić je tu večer bio posebno inspiriran što se tiče komentiranja kandidata. Igoru je poručio da do sljedećeg nastupa mora smršaviti najmanje pet kilograma. Na što je Igor isprva ostao zbunjen, ali je poručio da će poraditi na tome. Ni Danijel nije bolje prošao što se tiče Huljićevih savjeta. "Ti mali do sljedećeg puta skrati tu kosu." Jasno je dao do znanja što misli o Danijelovoj frizuri. Ove nedjelje cure su izbjegle njegove kritike, što ne znači da se one neće  već sljedeću Gala večer naći Huljiću na tapeti.

Nikolina Pišek dobila pusu

Najzanimljiviji duet večeri zasigurno su priredili bosansko-makedonski tandem koji čine Adnan i Aleksandar - energično su otpjevali "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac". U jednom od stihova Aleksandar je izmijenio tekst u "tako ti je mala moja kad ljubi Makedonac". Pjesma  je oduševila Nikolinu Pišek koja je otkrila da se nikad nije ljubila s Bosancem, što je inspiriralo Adnana da je poljubi. Pišekicu je počastio, doduše, samo poljupcem u obraz.

Vjerojatno najbolji trenutak večeri bio je performans mlade Srpkinje Milice. Publiku je ostavila bez daha interpretacijom Madonnine pjesme "Hung up". Pokazala je ne samo da zna pjevati, nego da joj ni plesni koraci nisu strani. Dok su Igor i Vukašin pjevali "Supermen", usred pjesme ubacila im se i Marija Miholjek. Naime, zbog tehničkih propusta pušten je u eter glasovni zapis najave Vijesti Nove TV. Nakon završetka večeri svih 15 kandidata uputilo se prema Akademiji u kojoj će nastaviti sa svakodnevnim probama pjevanja i plesanja.

S.C.
Foto: Nova TV

Pročitajte više