Organizator odustao od jugonostalgične scenografije

NAKON što reality show "To sam ja" u srijedu nije emitiran u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji zbog scenografije s posterima Josipa Broza Tita, srpom i čekićem te sloganom "Rad i samo rad", organizator showa Zoran Ristoski odlučio je popustiti i ukloniti spornu scenografiju.

Tako su postere Tita zamijenili posteri 10 preostalih kandidata u skopskoj vili nakon što je Ristoski uvidio da pretjerana jugonostalgija ipak ne prolazi u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.

Što se tiče showa, za tri dana broj kandidata će biti smanjen na osam, što će nesumnjivo dodatno poremetiti atmosferu koja vlada u kući.

U reality showu "To sam ja", koji je počeo 22 studenog, sudjeluje 12 kandidata iz zemalja bivše Jugoslavije, a Hrvatsku predstavljaju Zadrani Edis i Josipa. 12 kandidata živjet će 90 dana u elitnoj gradskoj četvrti u Skopju, no, za razliku od kandidata Big Brothera, ukućani showa "To sam ja" imaju doticaja s vanjskim svijetom.

Osim toga kandidati su puno otvoreniji, pa je tako već nakon nekoliko tjedana u kući zabilježen i prvi seks između Slovenca i Srpkinje.

"To sam ja" mogu pratiti i hrvatski gledatelji na lokalnim televizijskim postajama u Rijeci, Puli, Čakovcu, Osijeku i Splitu, te na svim lokalnim televizijskim postajama umreženim u CCN.

Pročitajte više