Osječani o ovogodišnjem ljetovanju: "Rado bih se vratio na Pag, ali nema se para"

Video: Index

DOK SU neki već uzeli godišnji odmor i otišli na ljetovanje, neke to još uvijek čeka. 

Kontinentalci obično odluče otići negdje na more. Tim smo povodom prošetali Osijekom i pitali mlade hoće li ove godine ići na ljetovanje. 

"Nema se vremena ni para"

"Ne, nema se vremena. Zadnji put sam na ljetovanju bio prošle godine. Bio sam na Pagu gdje bih se vrlo rado vratio, ali nema se para", ispričao nam je jedan mladić koji obično ljetuje sa svojim prijateljima ili obitelji. 

@index.hr Idete li vi ove godine na more? #hrvatska #more #ljeto #ljetovanje ♬ original sound - Index.hr

"Već sam bila na Pagu, planiram u južnu Dalmaciju"

No neki će ipak pronaći vremena za ovogodišnje ljetovanje. Jedna djevojka nam je rekla da planira ići u južnu Dalmaciju - na Korčulu i u Dubrovnik.

"Tamo je najljepše, jako je toplo. I jako volim Dubrovnik. Uvijek nastojim tamo otići, ali volim i Pag. Tamo sam ove godine već bila. Na ljetovanju se sunčam, kupam, partijam... Ići ću sa sestrom, prijateljima ili dečkom, ovisi tko će biti raspoložen", ispričala je.

@index.hr "Sunčanje, kupanje, partijanje...", to svi jedva čekamo 🤩#ljeto2023 #croatia #jadran ♬ original sound - Index.hr

"Svake godine idem na more"

U Osijeku smo sreli još jednog mladića koji nam je ispričao da će ove godine ići na Krk, a kasnije kod prijatelja u Trogir.

"Svake godine idem na more. Ove godine sam to malo pomaknuo jer radim", ispričao je.

@index.hr

Kokteli na plaži? Može! 😜

♬ original sound - Index.hr

"Idem u Crnu Goru jer je tamo jeftinije"

U Osijeku smo sreli još dvije djevojke i jednog mladića koji su ispričali da planiraju ljetovati u Makarskoj. Jedna od djevojaka je rekla da će ona ići u Crnu Goru jer je, kako kaže, jeftinija od Hrvatske. 

"Hrvatsku obalu sam prošla, ali u Crnoj Gori nisam bila. Ići ću s prijateljicom", rekla je.

@index.hr Što očekujete od ljetovanja? Duševni MIR 👌#ljeto ♬ original sound - Index.hr

"Mladi život, što da radim"

Jedna djevojka nam je pak ispričala da nije sigurna hoće li ići na ljetovanje jer je već bila na maturalnom putovanju u Španjolskom.

"Uz to, radim. I moji prijatelji rade. Ako ću ići na more, to će biti krajem osmog mjeseca. Ići ću u Makarsku ili u Vodice. Inače svake godine idem na more - preko dana volim odmarati, a navečer tulumariti. Mladi život, što da radim", ispričala je.

@index.hr "Mladi život, šta da radim" 😄#ljeto #hrvatska ♬ original sound - Index.hr

Pročitajte više