Osvanula fotka: Michael Buble se sinoć u Areni družio sa Severinom

Foto: Instagram

SEVERINA se na Instagramu pohvalila fotografijom s kanadskim pjevačem hrvatskog porijekla Michaelom Bubleom koji je sinoć održao koncert u zagrebačkoj Areni.

"Sinoć smo uživali na koncertu", napisala je Severina u opisu fotografije i dodala: "Zahvalna za sve."

Inače, ovaj vlasnik četiri nagrade Grammy i više od 60 milijuna prodanih albuma u Zagrebu je nastupio u sklopu svoje velike svjetske turneje kojom promovira svoje studijsko izdanje "Love".

Turneja koja je počela u veljači četvrta je velika svjetska turneja u karijeri Bubléa, a njezin prvi dio uključio je 27 američkih gradova, među kojima i koncerte u legendarnom Madison Square Gardenu u New Yorku te Staples Centru u Los Angelesu.

Europski dio turneje počeo je 20. svibnja u Birminghamu, a osim nekoliko koncerata u Velikoj Britaniji i Irskoj te koncerta u Zagrebu, pjevač je nastupio i u Bugarskoj. Slijede koncerti u Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj, ističu organizatori.

"Vraćam se raditi ono za što sam stvoren. Vraćam se svijetu kojem više nego ikad prije treba ljubavi, romantike i smijeha, a upravo to kanaliziram kroz nove pjesme. Ovo je najbolji album koji sam snimio do sad", izjavio je Michael Bublé koji je zbog obiteljske situacije jedno vrijeme izbivao s glazbene scene.

 

Pročitajte više