Osvojila dva milijuna kuna nakon što je napravila nešto što svi često radimo

Screenshot: Twitter

SVI SMO se često našli u situaciji u kojoj smo morali usitniti novac da platimo kartu za bus ili parking. Ipak, rijetko kad je usitnjavanje novca završilo osvajanjem dva milijuna kuna.

Upravo se to dogodilo jednoj djevojci iz Škotske koja je otišla usitniti novac da plati kartu za parking, piše Indy100. 27-godišnja Marilyn Scott zbog toga je kupila srećku u obližnjoj trgovini, usitnila novac, platila parking i kasnije potpuno zaboravila na nju. Sljedeći dan slučajno ju je vidjela u torbi i odlučila provjeriti što je dobila. Malo je reći da se ugodno iznenadila.

"Kad sam zagrebala srećku, nisam mogla vjerovati svojim očima. Pitala sam kolege oko sebe vide li i oni isto što i ja", rekla je za Metro.

Marilyn inače radi u korisničkoj podršci, a novac planira potrošiti na putovanja i jedan poseban poklon za majku. "Kad smo bili klinci, mama je stalno govorila da će nas odvesti u Disneyland ako dobije na lotu. Sad ću ja odvesti nju za njezin 60. rođendan", izjavila je.

"Isto tako, mislim da ću kupiti kuću. Nikad nisam mislila da ću imati dovoljno novca da dam depozit za kupnju vlastitog doma", dodala je. 

Pročitajte više