Otac je se javno odrekao zbog ove fotke s maturalne: "Mrtva si za mene"

 Foto: Instagram

ANNA HAYES maturantica je iz gradića s juga Arkansasa koja je na svoju maturalnu zabavu odlučila otići s prijateljem Phillipom Freemanom.

I sve bi bilo u redu da njezin otac nije rasist, a Philip Afroamerikanac. "Još prije mi je govorio da bih bila mrtva za njega kad bi prohodala s crncem. On je uvijek bio rasist, ali kad si dijete to ne shvaćaš, gledaš stvari drugačije", ispričala je Anna za BuzzFeed.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju s Philippom i nakon toga dobila užasne poruke od svog oca: "Ne dolazim na dodjelu svjedodžbi i neću ti platiti fakultet. Odi živjeti s crnčugana", napisao joj je i dodao: "Mrtva si za mene."

"Nikad me više nemoj zvati, samo nastaviti biti kurva, a mene izostavi iz toga. Koji ti je vrag? Nemaš više pravo razgovarati sa mnom", poručio joj je.

Anna kaže da je to i nije toliko povrijedilo jer otac ionako malo sudjeluje u njezinu životu pošto ona živi s majkom koja se davno rastala od njezinog oca. Ipak, tvrdi da njegovi stavovi ipak utječu ia na njihov osobni život jer njezina majka trenutno u "miješanom" braku. "Važno je da ljudi vide da je rasizam itekako živ", rekla je.

Pročitajte više