Ovaj glumac ima 47 godina. Ljudi se ne mogu načuditi koliko dobro izgleda

Foto: Instagram

Eric Winter američki je glumac i bivši maneken koji je jedan od glavnih glumaca u seriji The Rookie (Novak), čija se šesta sezona trenutno emitira na televizijskoj mreži ABC. Prve četiri sezone dostupne su na Netflixu, a preostale se mogu vidjeti na Hulu.

Eric privlači poglede još od početka svoje karijere. Poznat je i po ulogama Rexa Bradyja u NBC-evoj sapunici Days of Our Lives te specijalnog agenta FBI-a Craiga O'Laughlina u CBS-ovoj seriji Mentalist.

Budući da izgleda vrlo mladoliko, mnoge iznenađuje što Eric ima 47 godina, odnosno u srpnju ove godine puni 48. Na društvenim mrežama hrpa je komentara da što je stariji, izgleda još bolje.

Ranije je bio maneken

Winter je rođen u Kaliforniji te je diplomirao psihologiju na UCLA. Kako bi platio fakultet, počeo se baviti manekenstvom, a njegov cilj u karijeri, da postane liječnik, promijenio se kad je odlučio nastaviti glumiti. Prije glumačkih uloga Winter je bio model i imao je nekoliko visokoprofilnih kampanja, poput jedne za Tommy Hilfiger. Pojavio se i u televizijskoj reklami s Britney Spears.

Bio je u vezi s glumicom Roselyn Sánchez dvije godine prije njihovih zaruka u siječnju 2008. Vjenčali su se u studenom iste godine i imaju dvoje djece.

The Rookie je hit na Netflixu

Kada je tek objavljena na Netflixu krajem siječnja, serija je automatski postala jedna od tada najgledanijih, iako nisu objavljene sve sezone. Radnja prati Johna Nolana (Nathan Fillion), koji nehotice pomaže policiji tijekom pljačke banke u Foxburgu. Nakon toga seli se u Los Angeles kako bi ostvario svoj san da postane policajac policijske uprave Los Angelesa.

Nakon što je diplomirao na policijskoj akademiji i postao najstariji policajac koji je ušao u službu, mora se snaći u opasnom, duhovitom i nepredvidljivom svijetu policajaca. Eric Winter u seriji glumi Tima Bradforda, koji pomaže u obuci novih policajaca, a uloge imaju još i Alyssa Diaz, Melissa O'Neil, Shawn Ashmore i Jenna Dewan. Serija se prikazuje i na hrvatskim televizijama.

Pročitajte više