Ove zvijezde otvorile su profile na 18+ stranici, objavom seksi fotki zarade milijune

Foto: Instagram

BELLA THORNE nije jedina slavna zvijezda koja zarađuje na 18+ stranici Only Fans, piše The Sun. Reperica Cardi B, manekenka Katie Price i još mnogi drugi otvorili su svoje profile na spomenutoj platformi kako bi zaradili dodatan novac.

Njihovi pratitelji moraju plaćati mjesečnu naknadu kako bi mogli i dalje vidjeti njihove objave, a neke zvijezde idu toliko daleko da naplaćuju i jedan na jedan razgovor s obožavateljima.

Bella Thorne je nedavno u samo 24 sata zaradila milijun dolara, a pravo bogatstvo zarađuju i njene kolegice.

Nakon što je vidjela koliko slavni zarađuju objavom sadržaja na stranici, profil je otvorila i Katie Price, a izvor je za The Sun otkrio kako se Katie na taj korak, osim želje za zaradom, odlučila i zbog želje za akcijom.

Cardi B prošlog je mjeseca na svom Instagramu najavila kako se pridružuje OnlyFans zajednici, a službeni kalkulator stranice otkrio je da bi ona mjesečno mogla zaraditi i do 56 milijuna kuna.

Kalkulator zaradu računa tako da u obzir uzme broj pratitelja i cijenu mjesečne pretplate.

Cardi je naglasila kako ne planira objavljivati svoje gole fotografije ni pokazivati svoje atribute, ali njeni obožavatelji imat će priliku vidjeti provokativan sadržaj.

Bivša Playboyeva zečica Chloe Khan mjesečno zaradi šest milijuna kuna, dok manekenke Danielle Lloyd i Courtney Stodden zarade nešto više od milijuna.

Nešto "siromašnija" je televizijska zvijezda Katie Salmon, čije objave vrijede 700.000 kuna mjesečno.

Glumica Danniella Westbrook i reality zvijezda Bex Shiner mjesečno zarade "tek" 33.000 kuna, ali im broj pratitelja značajno raste.

Pročitajte više