"Izludila je paneliste": Učiteljica iz Rijeke u Tko to tamo pjeva osvojila 2500 €

Foto: Press

Natjecateljica iz Rijeke, učiteljica Paula Eleta Barišić dobro se zabavila u showu Tko to tamo pjeva i kući otišla s osvojenih 2500 eura. Nažalost, odustala je pred finalnim duetom u kojemu je nastupao posljednji tajni glas s gošćom panelisticom, Domenicom. Da je odlučila riskirati, osvojila bi maksimalnih 5000 eura, jer je posljednji tajni glas, stand-up komičar, bio dobar glas.

Prvi izazov

U prvom izazovu naziva Playback natjecateljici su se predstavili tajni glasovi u tri runde, a pjevali su, odnosno otvarali usta na snimljenu matricu. Dobri pjevači u ovom izazovu pjevaju na snimljeni svoj glas, a loši na tuđi. U prvoj rundi predstavili su se stand-up komičar, kostimografkinja i snimateljica.

"Želiš prvih 500 eura zaraditi? Onda me slušaj!" poručila joj je Alka Vuica i kazala: "Gospodina stand-up komičara ćemo zadržati, gospodična kostimografkinja je sigurno plesačica, ima plesačke noge, cipelice, dosta dobro fejka playback, mogla bi biti i pjevačica, ali snimateljica prva treba ići u razotkrivanje!"

Naspram Alke, Luku Nižetića i Giannu Apostolski stand-up komičar nije uvjerio. "Sa sigurnošću mogu reći da je snimateljica loš pjevač, ali ne vjerujem ni stand-up komičaru. Ne vjerujem ni Vinči, pa što bih njemu?" komentirala je Gianna, a potom je Goran Vinčić stao u obranu svog kolege i izveo nešto potpuno neočekivano.

"Ja ću se možda prvi put u emisiji složiti s Alkom, ja mislim da on fantastično pjeva i mislim da stand-up komičari, da mi znamo pjevati! Sad ću vam pokazat! Treba mi scena!" izjavio je Vinčić i zapjevao na pozornici, a usput i pokazao svoje plesno umijeće. U ovoj rundi natjecateljica je eliminirala tajni glas snimateljicu, koja se pokazala kao loš glas, pa je tako osvojila i prvih 500 eura u showu.

U drugoj rundi nastupali su pedikerka, vlakovođa i postolarka. "Ovo se vidi iz aviona, vlakovođa, rekla bi naša natjecateljica Biserka - hiti ga van!" komentirala je Gianna, a Luka je dodao: "Beskrajno je simpatičan i drag, ali mislim da to nije njegov glas." Paula Eleta eliminirala je vlakovođu i tako osvojila još 500 eura. Treća runda nije joj donijela novac. Nastupali su pjesnik, profesorica engleskog i smetlar, a natjecateljica je eliminirala pjesnika, koji se u razotkrivanju pokazao kao dobar glas.

Drugi izazov

U drugom izazovu To sam ja kao dodatni dokaz Paula Eleta je odabrala pogledati videe stand-up komičara, smetlara i postolarke. "Pošto sam se ovdje prijavila iz zabave, idem na rizik, izbacit ću kostimografkinju!" iznenadila je sve svojim odabirom i brzom reakcijom te osvojila 500 eura.

Treći izazov

Iznenađenja je bilo i u trećem izazovu, Tajnom studiju u kojemu su tajnim glasovima njihovi glasovi podvrgnuti vokalnoj manipulaciji. Za ovaj izazov natjecateljica je odabrala pedikerku i profesoricu engleskog. "Profesorica pjeva, pedikerka ne pjeva", odlučna je bila Alka, a Paula Eleta eliminirala je pedikerku koja se pokazala kao dobar glas, pa tako u ovom izazovu nije osvojila 500 eura.

"Ima slike, nema tona"

Sreće nije bilo ni u sljedećem izazovu - Ima slike, nema tona, u kojemu se puštaju videi tajnih glasova, prema odabiru natjecatelja, a u kojima na sekundu čujemo njihov pravi glas. Natjecateljica je odabrala pogledati videe postolarke i smetlara. "Napravit ću tu malo pomutnju, neka se malo zabavljamo, izbacit ću profesoricu engleskog", kazala je Paula Eleta i ponovno svojim odabirom šokirala paneliste.

"Ovo je prva osoba koja je izludila paneliste!" kazao je Luka, a Alka je dodala: "Mi smo sve izludili, ali ti si nas!" Profesorica engleskog pustila je svoj dobar glas, pa tako natjecateljica nije osvojila novac.

Glasoboj

U Glasoboju nastupala su preostala tri tajna glasa - stand-up komičar, postolarka i smetlar, a pjevali su na playback, kao na početku, na snimljenu matricu, ali s dva različita glasa, jedan glas je dobar, a jedan loš. "Stand-up komičar i smetlar znaju pjevati, a postolarka ne zna!" zaključio je Luka, a Vinčić je kazao kako je njega postolarka uvjerila da zna pjevati. "Ja sam bila uvjerena da je postolarka dobra, a sad me zbunila", komentirala je Domenica, a natjecateljica je eliminirala postolarku, koja se pokazala kao loš glas u razotkrivanju, pa je osvojila 500 eura.

Posljednji izazov - Intervju

Posljednji izazov Intervju nudi mogućnost da natjecatelj dodatno propita jedan tajni glas. Paula Eleta odabrala je ispitivati smetlara, koji ju nije uvjerio da je dobar pjevač, pa ga je odlučila eliminirati.

U razotkrivanju se pokazao kao loš glas, pa je natjecateljičin novčani saldo nakon ovoga izazova iznosio 2500 eura. Zajedno s gošćom Domenicom u finalnom duetu je zapjevao posljednji tajni glas - stand-up komičar, no iako se on pokazao kao dobar glas, natjecateljica je kući otišla s osvojenih 2500 eura jer je netom prije dueta odustala, kazavši kako nije sigurna i da se ne želi kockati.

Pročitajte više