Ovo su najgore ideje za spojeve prema generaciji Z, jednu aktivnost posebno mrze

Foto: Netflix

BLIŽI se Valentinovo i mnogi samci tražit će nekoga za spoj, što potvrđuje i podatak s Tindera prema kojem korisnici pošalju 58.7 milijuna više lajkova između Nove godine i 14. veljače nego u ostatku godine. 

Na prvim spojevima bitno je ostaviti dobar početni dojam pa je važno ne pasti na prvoj prepreci, a ako pitate pripadnike generacije Z, ove ideje za prve spojeve totalni su fail. Tvrtka thortful koja izrađuje čestitke za Valentinovo provela je anketu nad 2000 mladih Britanaca, upitavši ih koja je najgora ideja za prvi spoj. 

Sportske aktivnosti? Ne, hvala 

Ako na prvom spoju pozovete osobu da vas gleda kako nešto radite (npr. natječete se u sportu), nećete skupiti puno bodova kod pripadnika generacije Z. Naime, njih 27 posto upravo je ovu ideju navelo kao najgoru moguću. 

 

Na drugom mjestu najgorih ideja našao se stolni tenis (26 posto), zatim dugo pješačenje (24 posto) i mini golf (23 posto). Osim sportskih aktivnosti, generacija Z prezire i provod u escape roomu, a njih 22 posto izjasnilo se kako je ta aktivnost najgora moguća ideja za prvi spoj. 

Samo opušteno 

Sudeći prema anketi, opušteni izlasci ono su što Generacija Z preferira kada je u pitanju romansa, budući da je trećina (34 posto) navela ležernu šetnju kao svoj idealan prvi spoj. 

Večera u restoranu našla se na drugom mjestu liste omiljenih provoda na prvom spoju (33 posto), dok bi njih 32 posto za prvi spoj najradije odabralo sastanak u kafiću na kavi ili brunchu, a s istim postotkom odabrali su i neobavezan odlazak na piće u pub. 

 

Izlazak u kino također je dobar odabir, za koji se odlučilo 17 posto ispitanika. Dakle, ako se pita generaciju Z, kad je riječ o dejtanju, slijedite jedno pravilo – samo opušteno. 

Pročitajte više