Oženio se James van der Beek iz serije "Dawson´s Creek"

JAMES VAN DER BEEK, poznatiji kao Dawson iz serije "Dawson´s Creek", možda nije dobio Joey, no njegova nedavna ženidba s glumicom Heather McComb dokazuje da ipak nije toliki gubitnik u ljubavnim vezama.

Van Der Beek i njegova dugogodišnja družica McComb vjenčali su se u subotu na svečanosti na otvorenom u Malibuu, potvrdio je glumčev glasnogovornik u ponedjeljak, a prenio E!Online.

Bilo je 120 ljudi u svatovima - članova obitelji i prijatelja, uključivši i poznata lica iz serije - Michelle Williams (Jen), Meredith Monroe (Andie), Busy Philipps (Audrey), Hal Oszan (Todd) i Mary-Margaret Humes (Dawsonova majka Gail).

Od zvijezda bili su još Soleil Moon Frye, Teri Polo, Essence Atkins i Eric Balfour.

Vjenčanje se održalo pod arkadama napravljenima od cvijeća jasmina, "kozje krvi" i jorgovana. Van Der Beekov ujak, odnedavno svećenik, vodio je ceremoniju. Mladoženjin brat Jared bio je kum, a nevjestina sestra njoj je bila kuma.

Gosti su slavili u šatoru, jeli su filet-minjone, pržene krumpiriće, sladoled od mente i svadbene torte od nugat karamele (za njega) i od tri vrste bobica (za nju).

Dan kasnije mladenci su već krenuli na medeni mjesec, no još se ne zna gdje.

To vjenčanje bilo je najavljeno u veljači 2002., kada je i Kerr Smith, glumac koji u seriji glumi Jacka, potvrdio svoje zaruke s Harmoni Everett.

Van Der Beek i McComb upoznali su se prije pet godina kada je njezina sestra Jennifer, također glumica, imala gostujuću ulogu u jednoj epizodi "Dawsons Creeka". U vezi su najmanje tri godine.

Tinejdžerski idol, koji je glumio u filmovima "Varsity Blues" i "Pravila privlačnosti", sada snima film "Standing Still" o glumcu alkoholičaru, a ovog ljeta trebao bi se pojaviti i u off-Broadway produkciji drame "Rain Dance" Lanforda Wilsona.

Pročitajte više