Pamela Anderson sa starijim sinom bila na Oscar afterpartyju, došla bez trunke šminke

Foto: Profimedia

Pamela Anderson i njezin 27-godišnji sin Brandon Thomas Lee privukli su pažnju na Vanity Fair partyju, koji se tradicionalno održava nakon dodjele Oscara.

56-godišnja glumica stigla je u dugoj haljini cvjetnog uzorka. Kosu je imala raspuštenu te ni ovaj put nije nosila nimalo šminke. Nasmijana je pozirala uz svog sina.

Podsjećamo, Pamela Anderson već se neko vrijeme u javnosti pojavljuje bez šminke. Sve je počelo kada se Pamela pojavila u rujnu prošle godine na modnoj reviji na Tjednu mode u Parizu bez šminke. Za CR Fashion Book rekla je da se "osjećala slobodno" tijekom tog događaja i da je to učinila "za sve djevojke". 

Pamela je u nedavnom intervjuu za Highsnobiety ispričala da su njezini sinovi Brandon Thomas i Dylan Jagger (26) "bili zgroženi" kad su saznali da je odbacila glamurozna izdanja.

"Moji dečki su rekli: 'Mama, moraš imati glam tim.' Moji agenti su me pitali: 'Gdje ti je stilist?' Rekla sam im da znam sama obući haljinu i da mi ne treba netko da mi zakopča bluzu. Bili su zgroženi", prisjetila se. Ipak, ona se i nakon toga nastavila pojavljivati bez šminke.

Pročitajte više