Paris Hilton bila s Kim kad je procurila snimka seksa: "Plakala je i poricala dok nije čula za lovu"

Screenshot: Youtube

SNIMKA seksa Kim Kardashian objavljena je prije deset godina, a sve ostalo je povijest. Snimka nje i tadašnjeg dečka Ray J-a nastala je tijekom njihovog odmora u Meksiku gdje su proslavili njen 23. rođendan, a objavljena je četiri godine kasnije.

Kim se u to vrijeme očajnički željela probiti u medije. Kevin Dickson, bivši urednik In Touch Weeklyja je izjavio za PageSix.com da mu je neprestano slala priče pokušavajući dospjeti na stranice njegovog magazina, no to joj je uspjelo tek kad se pojavila u reality showu svoje prijateljice Paris Hilton "The Simple Life".

"Čak smo je pokušali ubaciti da se poseksa s Nickom Lacheyjem kako bi se proslavila. Otišli su na večeru i tamo smo poslali paparazze, ali nije uspjelo", rekao je Dickson.

Kad je procurila snimka seksa, pokušao ju je dobiti u Australiji gdje je boravila u društvu Paris Hilton, ali uspio je razgovarati samo s Paris, dok je Kim plakala u pozadini i ponavljala: "To nisam ja, to nisam ja." Počela je ponovo razgovarati s njim kad su joj počeli nuditi novac za objavu snimke. 

Na kraju je Kim prodala snimku Vivid Entertainmentu za navodnih pet milijuna dolara. Steven Hirsch, predsjednik tvrtke je odbio potvrditi točan iznos, a Kimin odvjetnik je kratko rekao da je cifra "napuhana".

Snimka je objavljena 21. ožujka 2007. i donijela je Kim instant slavu, ali i kraj prijateljstva s Paris. U kolovozu iste godine otkazan je Parisin reality "The Simple Life", a samo dva tjedna kasnije mediji su objavili da počinje snimanje showa o Kardashianima.

Kimin video je u međuvremenu bio pregledan 150 milijuna puta i zaradio preko 50 milijuna dolara, prenosi PageSix.com.  

Pročitajte više