Penny otkrila što će zadržati sa seta Teorije velikog praska: "Zvuči čudno..."

Foto: Press

ZVIJEZDI Teorije velikog praska Kaley Cuoco kraj snimanja serije jako će teško pasti, toliko da je priznala kako će zadržati jedan predmet sa seta koji je "gledala 12 godina".

33-godišnja glumica koju je publika zavoljela u ulozi Penny u hit sitcomu, kaže kako će "posebni" rekvizit sa seta trajno pronaći mjesto u njezinoj dnevnoj sobi.

"To je nešto što jako volim i što sam gledala 12 godina", rekla je Cuoco novinarima tijekom Television Critics Association Winter Press turneje, otkrivši da namjerava zadržati poster robota koji se hrvaju.

Poster visi na zidu Leonardovih (Johnny Galecki) i Sheldonovih (Jim Parsons) vrata otkako je započelo snimanje serije u rujnu 2007. godine. Njezin izbor mnoge je začudio, pa je objasnila što joj poster znači.

"Uvijek ga vidim s mjesta na kojem sjedim na setu, pa mi je drago da ću ga staviti u vlastitu dnevnu sobu da ga mogu vidjeti zauvijek", rekla je. "Puno ljudi želi puno stvari, pa sam već označila taj poster. Izgleda super nasumično i čudno, no meni je jako posebno".

Autor serije Chuck Lorre prošle godine potvrdio je kako će serija završiti nakon 12 sezona.

Posljednja epizoda emitirat će se u svibnju, a Cuoco već ima nekoliko projekata u vidu.

Za početak, u seriji The Flight Attendant glumit će glavnog lika, a osim toga posudit će glas Harley Quinn u animiranoj seriji za odrasle baziranoj na popularnom liku.

Pročitajte više