Pero iz Života na vagi dio osvojene nagrade će darovati u humanitarne svrhe

Foto: RTL

Pero Jukić, pobjednik nefinalist Života na vagi, koji je osvojio 7500 eura, odlučio je dio novca dati u humanitarne svrhe. 

"Dio novčane nagrade ću donirati u dobrotvorne svrhe, udruzi RTL pomaže djeci", rekao je Pero i dodao da njegova motivacija za Život na vagi nije bio novac. Htio je, kaže, i sebi i drugima pokazati da može. Pero je izgubio 65.9 kilograma, odnosno 36.5% tjelesne mase.

"Jurim na trening"

I nakon izlaska iz showa Pero je nastavio sa zdravim navikama.

"Zadovoljan sam, mislim da su to svi i očekivali od mene. Po komentarima na društvenim mrežama, svi su govorili da ću ja rasturiti vani. To je ono što sam ja govorio kroz show: da su meni u showu lakši treninzi nego doma jer imam trenera koji me stvarno gazi. Ja sam uvijek govorio da imam, od svih kandidata, najbolje uvjete za nastaviti dalje. 

Živim 200 na sat, u showu sam napokon spavao i odmarao se, zato sam rekao da sam tamo došao na godišnji odmor. Imam na mobitelu aplikaciju za praćenje sna i prosjek sna mi je 5 sati i 15 minuta dnevno. Jednostavno radim puno, nakon posla dođem doma, pripremim obrok i jurim na trening. Na treningu uvijek budem u prosjeku 2 i pol, 3 sata", rekao je.

Pročitajte više