Pjevačica zabrinula fanove izgledom: Ne mogu vjerovati da si ovo ti

Foto: Instagram

GLUMICA i pjevačica Jessica Simpson nekada je vodila borbu s viškom kilograma, a danas fanove zabrinjava zbog manjka istih.

Jessica je prije nekoliko godina izgubila čak 50 kilograma, a ozbiljnom režimu se podvrgnula nakon rođenja trećeg djeteta, kćerkice Birdie. Po svimu sudeći, glumica je i dalje pod istim režimom, a svojom posljednjom objavom na Instagramu zabrinula je fanove. Objavila je selfie u ogledalu, a fanovi su komentirali da na fotografiji izgleda poprilično iscrpljeno i mršavo.

"Isprobala sam nešto posve novo sa omiljenom trakom i sinovim šeširom. Dostojno trenda? Možda", napisala je u opisu objave ispod koje joj se javilo mnoštvo zabrinutih fanova.

"Jesi li dobro?", "Izgledaš kao da si pod velikim stresom", "Oh dušo", "Ne mogu vjerovati da si ovo ti", "Ovo je čudno", "Izgubila si previše kilograma", samo su neki od komentara zabrinutih pratitelja.

Već četiri godine ne pije

Jessica se u prošlosti borila s ovisnošću o alkoholu i viškom kilograma, a prije nekoliko mjeseci objavila je na Instagramu fotografiju kojom je obilježila četiri godine bez alkohola.

"Ne mogu vjerovati da su prošle četiri godine. Djeluje mi kao da su prošle najviše dvije. Mislim da je to dobra stvar. Postoji toliko stigmi oko riječi 'alkoholizam' i oko etikete alkoholičara. Pravi posao koji sam trebala odraditi bilo je prihvaćanje neuspjeha, boli, slomljenosti i samosabotaže", napisala je tada.

"Nije bio problem to što pijem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe. Nisam poštivala vlastitu moć i snagu. Danas se poštujem. Pomirila sam se sa strahovima i prihvatila dijelove svog života koji su tužni. Osjećam da sam snažna i duhovno hrabra. Jako sam iskrena i otvorena prema svima. Slobodna sam", dodala je.

Pročitajte više