Playboyeva zečica i migrantica predstavljat će antiimigracijsku stranku u Kanadi

Foto: Instagram

PLAYBOYEVA zečica i imigrantica na predstojećim izborima u Torontu predstavljat će populističku desničarsku stanku People's Party of Canada (PPC) - čiji predsjednik baš i ne simpatizira migrante.

Ania Krosinska, 35-godišnjakinja poznata svojoj legiji fanova kao Charlie Riina, na izborima u Kanadi sljedeći tjedan tražit će glasove u izbornoj jedinici na zapadu Toronta. 

Nakon što je osvojila više nagrada kao šahistica, plavokosa manekenka, rođena u Gliwicama na jugu Poljske, preselila se u Kanadu, studirajući kriminologiju i forenzičke znanosti na Sveučilištu u Torontu.

U intervjuu za Playboy istaknula je kako je ponosna na svoje poljsko porijeklo te da njeguje poljske tradicije. "U svakom slučaju, većina moje obitelji još uvijek živi u Poljskoj", dodala je.

Uz manekensku karijeru, Riina je bila Miss Havaja i Miss Toronta prije nego što je krasila naslovnicu Playboya i brojnih drugih magazina. Osim toga, opisuje se kao aktivistkinja i filantropkinja.

Na Instagramu je prati više od 650 tisuća ljudi. "Idemo napraviti promjenu i glasajmo za PPC", napisala je nedavno na Instagramu. "Da, ja sam manekenka, također sam mama, aktivistkinja i migrantica iz Poljske u Njemačku i doseljenica u Kanadu."

To joj nije prvi izlet u politiku. Mediji pišu kako je 2016. podržala Trillium Party, desničarski populistički pokret.

Osnovan u rujnu prošle godine, PPC ima oko 40 tisuća članova. Trenutačno prema anketama predviđaju im 3,1 posto glasova, uoči izbora 21. listopada.

Unatoč tome, njihov vođa Maxime Bernier izazvao je kontroverze nekim svojim izjavama o migrantima u Kanadi.

Pročitajte više