Po diplomski rad na Internet!

POSJETITELJI na Internetu traže automobile, stanove, knjige, nove prijatelje, ali ima i neobičnih oglasa. "Jutarnji list" je pronašao studenticu koja u rubrici oglasa traži diplomski rad.

"Ima li netko voljan ustupiti svoj rad s područja socijologija ili psihologije. Svejedno koja tema. Hitno mi je i neophodno", napisala je N. N. iz Dalmacije.

Posjetitelji koji su naišli na ovu poruku ostali su šokirani činjenicom da je studentica ostavila svoje pravo ime i prezime. Na upozorenje kako će je pronaći svaki poslodavac, N. N. se opravdavala kako nema vremena napisati diplomski jer već radi u tvrtki kojoj je vlasnik stranac.

U istinitost neobičnog oglasa uvjerio se i sam "Jutarnji". N. N. je u telefonskom razgovoru novinarki potvrdila svoj oglas, dodajući da bi više voljela da rad bude iz područja psihologije. Na pitanje kako bi li platila takvu uslugu, odgovorila je kako su sve opcije otvorene.

Ministar znanosti Gvozden Flego kaže kako će ministarstvo istražiti slučaj N. N. i vidjeti je li riječ o iznimcima ili takvih slučajeva ima još.

Pročitajte više