Poduzetna i lijepa Tamara Ecclestone lansirala još jednu modnu kolekciju

MLAĐA kćer Berniea Ecclestonea, Tamara Ecclestone, dobila je titulu "europske Paris Hilton". Ipak, razlika između te dvije ljepotice je poprilično velika. Osim što je Tamara mnogo bogatija od američke starlete, većinu novca kojeg troši stekla je sama. Naime, prije dvije godine 21-godišnja Britanka hrvatskih korijena izdala je modnu liniju "Form" koja se zavidno prodaje u cijelom svijetu.

Posljednjih dana vitka plavuša predstavila je najoviju kolekciju muške linije odjeće, a uz nju su kao i uvijek bili otac Bernie te sestra Patra. Njezina majka Slavica nije se pojavila na predstavljanju kolekcije u Londonu. Odjeća dizajnirana po uzoru na stil slavnih vozača Formule 1 već se godinama prodaje u popularnom Harrod'su, a kako kažu statistike, prodavanija je čak i od Christiana Diora.

"Znate, ja nisam samo tatina kćerkica"

"Ideja je da muškarac koji nosi moju odjeću djeluje pametno i opušteno. Znam da sam u svijetu na razne načine poprilično etiketirana, te da svi misle kako je dovoljno da na neku krpu stavim svoje ime. Svjesna sam da se od mene očekivalo kako ću osmisliti žensku modnu liniju odjeće koja bi prštala blještavim pink kristalima, ali to nije bila moja zamisao. Željala sam iznenaditi ljude i dokazati im da nisu imali pravo. Znate, ja nisam samo tatina kćerkica", izjavila je prije nekoliko mjeseci Tamara koja također priznaje da je zaluđena odjelima oca Berniea, vlasnika Formule 1.

Pročitajte više