Pogledajte kakve vile se prodaju u Puli, cijene su im i do 18 milijuna kuna

Foto: Index Oglasi

PROVJERILI smo kakve se vile prodaju ovog ljeta u Puli na Index Oglasima

Trenutno je aktivno više od 700 oglasa na tom području, a mi smo izdvojili moderne vile koje odišu luksuzom. Pogledajte kakve se vile mogu pronaći u Puli, a cijene nekih su i po 18 milijuna kuna.

Atraktivna vila prvi red do mora

Cijena: 18.711.163 kn

Vila se sastoji od tri spavaće sobe, tri kupaonice, prostranog dnevnog boravka, dvije kuhinje, blagovaonice i ostave. Iz dnevnog boravka je izlaz na terasu s prekrasnim pogledom na more. U dvorištu se nalazi bazen te postoji i parking. Prodaje se kompletno namještena.

Oglas pogledajte ovdje.

Luksuzna vila

Cijena: 14.968.930 kn

Novoizgrađena vila nalazi se na Velom Vrhu. Ono po čemu je ova luksuznu vila jedinstvena je njezina pozicija, koja pruža pogled na kompletan pulski zaljev, zelenilo i Arenu.

Oglas pogledajte ovdje.

Luksuzna vila s garažom i bazenom na jedinstvenoj lokaciji

Cijena: 14.220.484 kn

U oglasu se navodi kako je riječ o jedinstvenoj lokaciji s direktnim pristupom moru. Vila se sastoji od suterena, visokog prizemlja i kata, a u dvorištu se nalazi bazen. 

Oglas pogledajte ovdje.

Prestižna vila moderne gradnje

Cijena: 11.226.698

Ova vila moderne je arhitekture i kvalitetne gradnje te je smještena uz samu plažu. Pruža panoramski pogled sa svih otvorenih terasa koje su neobičnog, interesantnog oblika. Jedna od specifičnosti ove vile su staklene površine zakrivljenih linija koje u cijelosti prate objekt.

Oglas pogledajte ovdje.

Pročitajte više