Posljednja Meghanina odluka ljuti kraljičine ljude: "To je bezobzirno od nje"

Foto: FAH

MEGHAN MARKLE i princ Harry odlučili su da sin Archie neće s njima poći u Veliku Britaniju, gdje ih čeka posljednje obavljanje službenih kraljevskih dužnosti.

Dickie Arbiter, bivši tajnik palače koji je bio zadužen za odnose s medijima, zaključio je da je to s njihove strane bezobzirno, posebno zbog princa Philipa i kraljice Elizabete, koji su već u poodmakloj dobi i pitanje je kada će ponovno dobiti priliku za druženje s praunukom.

"Žao mi je, ali ne postoji opravdan razlog ili opravdanje da ga ne povedu. Naposljetku, mora se susresti s članovima svoje obitelji jer oni neće dobiti priliku vidjeti ga neko vrijeme s obzirom na to da će živjeti u Kanadi. Moglo bi se postaviti pitanje je li premalen za let avionom, ali to mu ne bi bio prvi put, djeca lete cijelo vrijeme. Letio je već u Južnu Afriku, ovo mu ne bi bilo predaleko. Smatram da bi ga trebali povesti sa sobom", izjavio je Dickie za Nine News Australia.

Harry boravi u svom britanskom domu Frogmore Cottageu, a Meghan će mu se večeras pridružiti na dodjeli nagrada Endeavour Fund, koje se dodjeljuju ozlijeđenim i bolesnim ratnim veteranima.

Pročitajte više