Europljani nisu oduševljeni Frankom: "Ovo zvuči kao reklama za auto, baš je blah"

Screenshot: YouTube

NAKON što je u utorak navečer objavila cijelu pjesmu Crazy i spot za nju, Franka Batelić izazvala je lavinu komentara. Pjesma kojom će nas lijepa pjevačica predstavljati na Euroviziji podijelila je Indexove čitatelje, ali i blogere koji redovito komentiraju to najpoznatije europsko pjevačko natjecanje.

>>>VIDEO Drugačija od svih dosad: Poslušajte cijelu pjesmu s kojom Franka ide na Eurosong<<<

William i Deban s Wiwibloggsa najprije su nahvalili spot i pjesmu, ali i Franku za koju su zaključili da je prelijepa. Kao i naši čitatelji, i njih je pjesma podsjetila na neke koje su već čuli.

"Jazzy, zavodljiva pjesma koja podsjeća na Aliciju Keys. Franka privlači pažnju svojim vokalom, čak i bez forsiranja", zaključili su.

>>>Franka razočarala dobar dio Hrvata: "Sve smo ovo već čuli kod Lady Gage i u 50 nijansi sive"<<<

Obavijestili su gledatelje da joj je dečko nogometaš te je nazvali eurovizijskom WAG-sicom, a s obzirom na to da su odradili intervju s njom, istaknuli su da je Franka zaista dobra i draga osoba.

"Ljudi spavaju na velikim loptama... Podvodni spektakl... Sviđa mi se što rade s rukama...Ona je kraljica tame koja donosi svjetlost", komentirali su dečki početak pjesme, oduševljeni Frankinim izgledom.

Dodali su da se u spotu jako pazilo na detalje.

"Sviđa mi se vizualno, ali melodija me ne drži. A zvuk mi je...", rekao je Deban uz ravnodušan izraz lica, dok se William složio, rekavši da je pjesma jako "linearna".

"Ne vuče me na plesni podij", dodao je Deban.

"Bila bi super u 50 nijansi sive", rekao je William, dok je Deban zaključio da nije dovoljno dobra.

"Ovo je kao produžena reklama za neki luksuzni proizvod, poput auta. Naziv je generički, a pjesma je blah. Ovo je baš granično", zaključio je Deban.

William ipak vjeruje da će Franka na pozornici popraviti dojam. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Franku Batelić i Eurosong, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Franka Batelić, Eurosong.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više