Poznati novi detalji misteriozne pljačke Kim Kardashian, među uhićenima i osoba bliska starleti

Foto: Guliver/Cover Images

PREMA novim informacijama čini se kako je brutalnu pljačku američke starlete Kim Kardashian u listopadu prošle godine u Parizu organizirao netko "iznutra". Policija je uhitila 17 ljudi, među kojima je i 27-godišnji pariški vozač Kim Kardashian.

"Vozač je znao Kimino kretanje u svakom trenutku što ga čini sumnjivim jer je osoba koja je sudjelovala u pljački morala raspolagati s tim informacijama", rekla je pariška policija francuskom časopisu Le Monde.

Vozač je za obitelj Kardashian radio svaki put kad su bili u Parizu, a tijekom akcije uhićen je i njegov šef, 72-godišnji Pierre B. Tamošnji mediji opisuju ga kao jednog od najzloglasnijih pljačkaša u državi, piše Daily Mail.
 
"Uhićenja napokon potvrđuju da pljačka nije izmišljotina i marketinški trik, bez obzira na zle tračeve. Tko zna, možda sad uspijemo pronaći i vratiti ukradeni nakit", komentirao je odvjetnički tim Kim Kardashian.
Kako je ova krađa više od materijalne štete, pokazuje i Kimino loše psihičko stanje.
 
"Novac je najmanji problem u cijeloj ovoj priči. Kim se bojala za vlastiti život. Mislila je da će je ubiti i još se nije oporavila od svega. I danas pati od napadaja anksioznosti", izjavio je njezin odvjetnik Jean Veil. Zvijezdi realty showa ukraden je prsten vrijedan 4 milijuna funti i kutija s nakitom od pet milijuna funti. 
 
Poslije višemjesečne istrage pronađen je DNK uzorak u Hotelu de Pourtalès i to na traci kojom su razbojnici vezali Kim. Navodno je identitet osobe čiji je DNK pronađen dobro poznati francuski kriminalac.
 
Među uhićenima su i tri žene te dva preprodavača dijamanata. 
 
Postoji velika mogućnost da će Kim Kardashian morati doći u Pariz na prepoznavanje pljačkaša i pri tome se osobno suočiti s njima na sudu.

Pročitajte više