Pretučena Rihanna će zbog ozljeda morati na plastičnu operaciju

NAKON što su se pojavile mnoge pretpostavke o napadu pjevača Chrisa Browna na svoju djevojku Rihannu, bliski izvor para, otkrio je pravi razlog tog nimalo opravdanog djela. Naime, dok su se vozili u automobilu Chris je navodno dobio poruku od djevojke s kojom je već prije prevario 21-godišnju pjevačicu. Nakon prepirke Rihanna je uzela ključeve automobila i bacila ih kroz prozor.

"Ubit ću te!"

Kada Chris nije našao ključeve bijesno je krenuo prema svojoj djevojci, počeo je gušiti i vikati kako će je ubiti. Od silnog udarca koji je zadobila, Rihanna se čak onesvijestila što nije zaustavilo bijesnog pjevača da nastavi s udarcima. Kada je došla k svijesti Chris je već bio uhićen, a ona od natečenosti nije mogla otvoriti oči.

"Po rukama i vratu je imala masnice njegovih prstiju, rasječenu usnicu i slomljen nos", otkrio je svjedok. Navodno je čak pjevačica toliko unakažena da će morati posjetiti plastičnog kirurga kako bi joj operirao ožiljke. "Rihanna je dobro. Hvala vam na zabrinutosti i podršci", izjavila je njezina glasnogovornica koja nije htjela govoriti o detaljima vezanim za premlaćivanje.

Rihanna je odlučna u tome da strpa Chrisa iza rešetaka



Da se prisjetimo, prije same dodjele Grammyja, točnije u nedjelju popodne, pjevač je uhićen pod sumnjom da je napao nepoznatu ženu. Nekoliko sati kasnije se utvrdilo kako je pretučena žena Robyn Fenty, odnosno njegova zaručnica Rihanna. Iako je trebala nastupati na dodjeli prestižnih nagrada, otkazala je sudjelovanje, a nitko nije niti pomislio kako je baš ona žrtva Chrisa Browna.


Chris Brown se nakon napada sam prijavio u policiju te je nakon obavijesnog razgovora i provođenja istrage, uhićen pod optužnicom za kriminalne prijetnje. Međutim kako to u Americi biva, pušten je za nekoliko sati uz jamčevinu od 285 tisuća kuna, dok je pretučena Rihanna odlučila pomoći policiji kako bi nasilnika smjestili iza zatvorskih rešetaka.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više