Rihannina šokantna ispovijest: Odrasla sam s ocem narkomanom!

U SVOM posljednjem intervjuu Rihanna je progovorila o svojim mladim danima, tinejdžerskom opijanju i odrastanju na Barbadosu uz oca koji je cijelo vrijeme bio pod utjecajem alkohola i droga. "Smatram da svako dijete prođe kroz nekakvu fazu u svom odrastanju koja nije onakva kakva bi trebala biti, a moja je faza bila malo gora od prosječne", rekla je Rihanna i objasnila uzrok svojeg nezadovoljstva obiteljskog života.

"Moj otac pripada generaciji šezdesetih koja je droge i alkohol uzimala na svakodnevnoj bazi. No, njegovo se drogiranje i partijanje ubrzo omaklo kontroli", ispričala je 21-godišnja Rihanna koja se od oca odselila kad je imala samo devet godina, no nastavila se brinuti za njega sve do puberteta. "Ušla sam u svoje rane tinejdžerske godine i strašno sam se ljutila na njega, a možda sam ga čak i mrzila. Počela sam shvaćati da nijedno dijete ne bi trebalo imati iskustvo onoga kroz što sam ja bila primorana proći", rekla je pjevačica, koja se u međuvremenu s ocem i pomirila. "Nikada si neću oprostiti ono što sam radio svojoj kćerkici. Za razliku od ostalih očeva koji su svojoj djeci pomagali oko domaće zadaće, ja sam dane provodio po ulici pokušavajući nabaviti što više droge", priznao je Rihannin otac Ronald.

"Počela sam piti sa 14 godina, to je jedino što možeš raditi dok odrastaš na Barbadosu"

No, unatoč neugodnom iskustvu s drogama koje je upoznala preko oca, Rihannu to nije spriječilo da i ona počne eksperimentirati s opijatima i alkoholom. "Izišla bih vani i opijala se do mile volje, ali to je jedino što možeš napraviti dok odrastaš na Barbadosu. Zakoni su jako liberalni po pitanju tinejdžera koji konzumiraju alkohol, a ja sam imala samo četrnaest godina. No, unatoč svemu, nikada nisam prelazila granice zdravog razuma, kao što to danas čini Amy Winehouse. Vidjela sam što je alkohol učinio mome ocu i nisam željela ići njegovim stopama", rekla je Rihanna koja danas oko sebe ima cijeli tim ljudi koji se brinu da mlada pjevačica ne upadne u nevolje.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara