Prije puta u Miami, Severina skrivala Milana u svom stanu u Zagrebu

IZMEĐU boravka u Crnoj Gori tijekom novogodišnjih praznika te odlaska na dvotjedni godišnji odmor u Miami, Severina je svog novog dečka Milana Popovića dovela u Zagreb. U hrvatsku metropolu su, prema pisanju časopisa Story, koji je snimio i prve zajedničke fotografije novopečenog para, Severina i Milan doputovali u nedjelju, njegovim privatnim zrakoplovom.

U ponedjeljak su konačno "uhvaćeni" ispred Severininog stana na zagrebačkom Bijeniku, u posve ležernom izdanju. Iako su većinu vremena provodili u stanu, daleko od očiju javnosti, ponedjeljak su Severina i Milan ipak iskoristili za izlazak. On se zaputio u kupnju, a Severina je otišla na frizuru. Navečer su zajedno otišli na večeru. Put Miamija navodno su se zaputili danas oko podneva.

"Karizmom i fizičkim izgledom neodoljivo podsjeća na svjetovnu varijantu velečasnog Zlatka Sudca"

Ovo navodno nije prvi put da je Milan došao u Zagreb posjetiti svoju dragu. Zajedno su navodno u Zagrebu proveli i Badnju noć. Bili su u jednom restoranu u centru grada, a jedini Severinini zagrebački prijatelji koji su te večeri imali prilike upoznati njenog novog odabranika, za Story su kazali da je ostavio izvrstan dojam te da karizmom i fizičkim izgledom neodoljivo podsjeća na svjetovnu varijantu velečasnog Zlatka Sudca, kojeg Severina također jako cijeni i voli.

Srpski Blic jutros je, podsjetimo, objavio da je Popović već odveo Severinu u svoj luksuzni stan na Floridi, točnije miamijskom Fischer Islandu. Stan je navodno kupio 2006. godine za 2,6 milijuna dolara. Luksuzni apartman površine 255 metara kvadratnih je izgrađen 1988. godine i ima tri spavaće sobe, četiri kupaonice, dva parkirna mjesta te zajednički bazen s unutrašnje strane zgrade, a u neposrednoj je blizini VIP golf terena. S terase apartmana pruža se prekrasan pogled na obalu.

Pročitajte više