Prilagodimo stihove: Seve dobro unovčila "Srbijanku"



SEVERINA je sve popularnija kod istočnih nam susjeda. Nakon koncerta u Kragujevcu, gdje je "Dalmatinka" naglo postala "Srbijanka", karte za njezin koncert u Beogradskoj areni, koji je najavljen za 17. listopada, kupuju se brzinom munje, prenose srpski mediji.

"Ovo je luda kuća, telefoni zvone neprekidno! Svi traže karte, i koncert će sigurno biti rasprodan u narednih tjedan dana. Severinin nastup će trajati najmanje dva i pol sata i to će biti spektakl koji do sada nije viđen kod nas, naravno kada govorimo o domaćim izvođačima", izjavio je Raka Marić, jedan od organizatora, za Blic.

Gosti lijepe Severine tamo će biti Goran Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sprovode", Jelena Rozga i Petar Grašo.

Severina će pjevati pjesme s posljednjeg albuma "Zdravo Marijo", te neke od starih hitova, kao što je to "Srbijanka". Karte se prodaju po cijeni od 1.200 pa do 2.500 dinara.

Osim što su njezini koncerti iznimno posjećeni i popularni, sve se više priča i o jednoj glazbenoj suradnji, i to onoj između Severine i Nataše Bekvalac, srpske pop zvijezde. Severina, poznata kao vrhunska profesionalka zasigurno će i ovaj put biti na visini zadatka.

Pročitajte više