Priznajte, tko je tukao Britney?

NAKON plesača, pjevača i tjelohranitelja, Britney je za oko zapeo zgodni konobar iz fast food restorana u kojem je večerala, pa ga je povela sa sobom u nepoznatom smjeru i nesumnjivo mu priuštila nezaboravnu noć i materijal za izdavanje knjige s "pikanterijama". Paparazzi su snimili njezinu novu figuru koju duguje liposukciji, a zapazili su i modrice na nogama, koje nastavljaju ranije započetu priču o nasilju u njezinom domu.

Konobar Michael Matchand navodno se već neko vrijeme viđa s problematičnom pjevačicom, a fotografi su ih tek sinoć uhvatili kako napuštaju restoran u kojem on radi. Britney se u javnosti pojavila samo dan nakon liposukcije kojoj se, prema pisanju američkih tabloida, podvrgnula jer "više nije mogla gledati vlastito salo", a koštala ju je oko 12 tisuća dolara.

Modrice koje su snimili paparazzi ponovno aktualiziraju priču o Britneyinom naglom karakteru, koji je navodno sve više izražen zbog lijekova koje pije. Prema pisanju nekih američkih medija, nerijetko se tuče s poslugom, a do fizičkog obračuna navodno je došlo i nakon obiteljskog ručka na kojem je bila i majka pjevačice, Lynn Spears.

Njezin dugo očekivani album "Blackout" ipak nije opravdao očekivanja Jive Recordsa, te se više ne nalazi na Billboardovoj listi. U Europi je Britney imala dobar početak - u prvom tjednu zasjela je na prvo mjesto najprodavanijih albuma, no činjenica da se oko "Blackouta" ne vrte nikakva promotivna zbivanja rezultirali su rapidnim padom prodaje.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više