Procurile priče o rođendanu Kate Middleton, izvori tvrde: "Meghan je očajna"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PROŠLOG tjedna britanski mediji bili su puni priča o "intimnoj proslavi" 37. rođendana Kate Middleton. Nije trebalo dugo da u javnost izađe i ona malo manje idilična strana proslave u Anmer Hallu, imanju kraljevske obitelji nedaleko od Sandringhama.

Kate je željela rođendan proslaviti s prijateljima i obitelji, a kako je naknadno otkriveno, na slavlju nisu bili princ Harry i Meghan Markle, što je samo pojačalo priče da dvije vojvotkinje nisu u dobrim odnosima. Iako Anmer Hall ima deset spavaćih soba, nijedna od njih nije bila namijenjena bratu princa Williama i njegovoj supruzi.

Neki britanski stručnjaci za kraljevsku obitelj tvrde da problem možda nije u Meghan, nego u Kate. Naime, i ranije su primijetili da ona baš nema puno prijateljica. S druge strane, one koje ima uz nju su godinama i na njih uvijek može računati. Sve one bile su na proslavi prošlog tjedna.

Prošlog tjedna "izvor blizak kraljevskoj obitelji" Daily Mailu je tvrdio da Meghan ne nazivaju "zahtjevnom vojvotkinjom" na dvoru te da je zaposlenici palače zapravo jako vole i sviđa im se njen entuzijazam. Isti je izvor izjavio da su ona i Kate "potpuno različite".

"One su različite osobe, različitog stila", rekao je izvor o tome kakve su Meghan i Kate kao šefice u palači.

Us Weekly je pak objavio da se Meghan u palači osjeća "očajno".

"Toliko toga joj je odjednom servirano, osim što je trudna mora se nositi s javnim kritikama, sve joj je to jako stresno. Harry je frustriran time što joj ne može puno pomoći. Držati Meghan dalje od negativnosti mu je jako teško", rekao je izvor.

Glasine da Kate i Meghan nisu u dobrim odnosima počele su kad je objavljeno da se Harry sa suprugom seli iz Kensingtonske palače. Tad je objavljeno da je Kate plakala uoči Meghaninog vjenčanja te da su se u nekoliko navrata posvađale.

Pročitajte više