Producenti otkrili zašto zvijezde Prijatelja nisu odale počast Perryju na Emmyjima

Foto: Profimedia

NA OVOGODIŠNJOJ dodjeli Emmyja odana je počast Matthewu Perryju, koji je umro 28. listopada. Njegova fotografija pojavila se u segmentu In Memoriama, kojim se Akademija prisjeća slavnih glumaca i zaposlenika industrije preminulih u proteklih godinu dana.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer, Perryjevi kolege iz serije Prijatelji, nisu bili prisutni na dodjeli nagrada. 

Dok su izvršni producenti Emmyja Jeannae Rouzan-Clay i Jesse Collins rekli da ih nisu ni pozvali na ovogodišnju dodjelu, Collins je kasnije priznao da je s timom razgovarao o tome da se zvijezde Prijatelja ponovo okupe na pozornici i zajedno odaju počast Perryju, ali je smatrao da bi to njima moglo biti prerano. 

"Sve je vjerojatno prerano"

"Za njih je to još uvijek svježe", rekla je Rouzan-Clay, a Collins se nadovezao:

"Pričali smo o tome ranije. Ali mogu pretpostaviti, s njihove strane, da tuga za osobom koja im je uvijek bila tako bliska i dalje traje. Ne mogu govoriti u njihovo ime, no svi moramo poštovati to da su oni bili obitelj i vjerojatno je sve bilo malo prerano."

Perry je odigrao veliku ulogu u segmentu sjećanja na dodjeli Emmyja jer je Charlie Puth najprije otpjevao pjesmu See You Again, a zatim i uvodnu pjesmu Prijatelja I'll Be There For You. Slika Matthewa Perryja posljednja se prikazala na ekranu u sklopu In Memoriama.

Aniston se u ovoj sezoni dodjela nagrada već pojavila na nekoliko njih, ali je Emmyje preskočila. Na dodjeli Critics' Choice Awards 2024. Entertainment Tonight upitao ju je kako se nada da će se Perryjevi obožavatelji odnositi prema njegovoj ostavštini. "Da ga slave", rekla je.

Pročitajte više