Prošli vikend nitko nije znao tko je ona, a sad ima više fanova od Renate Sopek

Foto: Pixsell/Marko Prpić

JOŠ prošli vikend gotovo nitko nije znao tko je Kristina Penava, a onda su njezine fotografije sa štanda na kojem je prodavala mandarine postale viralne i u nekoliko dana upoznala ju je cijela Hrvatska.

Dva dana tako je kod podsusedskog mosta vladao opći kaos, posjećivali su je svi, od vatrogasaca do policije, a onda se u četvrtak nije pojavila na štandu - dobila je bolju ponudu. To i ne čudi previše, s obzirom na to da se nekoliko tisuća pratitelja s njezinog profila u samo nekoliko dana pretvorilo u 49,5 tisuća, a simpatična prodavačica u opisu profila sad upućuje na direktne poruke za upite o reklamama.

U tih nekoliko dana na mandarine su se referirali gotovo svi, opjevao ih je Luka Bulić, pjesmicu im je posvetio Dean Kotiga, dok je Mirta Šurjak fanovima morala odbrusiti jer su je pitali pošto mandarine.

Inače, Mirta Šurjak ima 52 tisuće pratitelja na Instagramu i Kristina joj u tom pogledu opasno puše za vratom, dok je neke hrvatske zvijezde već prestigla, primjerice Renatu Sopek koja ima 46 tisuća pratitelja, Jelenu Veljaču koja ima 45 tisuća pratitelja, Anu Gruicu (41,6)...

Pročitajte više