Publiku na Ultri zabavljaju prezgodne "angelsice". Evo tko su one

Foto: Sasa Buric / CROPIX

ATMOSFERU na splitskoj Ultri sva tri dana podižu atraktivne plesačice koje su već prve večeri oduševile zanimljivim kostimima. Tko su one?

Ultra Angels

Nazivaju se Ultra Angels, profesionalne su plesačice te su u Split došle iz raznih zemalja svijeta. Kako smo doznali na Parku mladeži, među njima ove godine nema Hrvatica, no zato ima Amerikanki, Ruskinja, Srpkinja... Među "angelsicama" je i Polina Mytko, Ruskinja s hrvatskom adresom koju su Hrvati upoznali u Supertalentu prije nekoliko godina.

Polina je prve večeri nosila kostim s hrvatskim obilježjima, dok su druge djevojke nosile brazilska, poljska i obilježja drugih zemalja. Tijekom večeri su se presvlačile, ovisno o DJ-u uz kojeg su nastupale.

Jedna od plesačica je i Srpkinja Jovana koju na Instagramu prati preko 30 tisuća ljudi. 

Djevojke koje se okupljaju pod nazivom Ultra Angels službene su performerice festivala, a posao su dobile preko plesnih audicija. Jedna takva je održana 21. lipnja u Splitu i na njoj su se tražili plesači, akrobati, stilisti, vizažisti, frizeri... Oni koji su prošli na toj audiciji, nastupat će na Ultri 2024. godine.

Pročitajte više