Puca veliko prijateljstvo Madonne i Gwyneth Paltrow

PO PISANJU tabloida pop kraljici popelo se na vrh glave što je hollywoodska zvijezda pokušava oponašati u svakom pogledu, od izbora odjeće do muža.

Nakon što se Madonna prije tri godine preselila u Englesku kako bi se udala za redatelja Guya Ritchia njenim stopama krenula je Gwyneth koja uskoro ulazi u brak s engleskim pjevačem Chrisom Martinom.

Maddy je kupila vilu u šminkerskom kvartu Londona, a Gwynny slijedi njen primjer i kupuje kuću u susjedstvu.

Kada pjevačica odlazi na tečaj joge i pravilne prehrane glumica se odlučuje za istu stvar, a kako se prva skriva od paparazza sunčanim naočalama i druga čini isto.

Madonna je dugogodišnja prijateljica s kreatoricom Stellom McCartney, a selidbom u Englesku i Gwyneth je sve češće u njenom društvu.

U posljednje vrijeme Stella previše "ne šljivi" ni jednu od njih jer ih nije uspjela nagovoriti da prestanu nositi bunde od životinjskog krzna.

Kao šećer na kraju tabloidi otkrivaju da Madonna ne može odabrati ni kapu za glavu da je Gwyneth već nakon nekoliko dana ne oponaša.

Iako je oponašanje iskrenije od laskanja, pjevačici je ono već dozlogrdilo pa sve manje izlazi s prijateljicom na trač party po kafićima.

Pročitajte više