Rachel Stevens pokazuje previše "mesa"

ENGLESKI seks simbol Rachel Stevens doživjela je neugodno iznenađenje na londonskom aerodromu Heathrow kad su joj djelatnici osiguranja zračne luke zaplijenili šest kožnih bičeva koje je nosila u svojoj torbi.

Rachel, koja je iz jedne od mnogobrojnih teen pop grupa S Club 7 izrasla u samostalnu pop zvijezu i, prema tabloidima, najseksipilniju ženu u Engleskoj, putovala je avionom u Edinburgh na nastup.

Na carini su je zaustavili djelatnici aerodromskog osiguranja i zahtijevali da preda bičeve, koje je Rachel, kako bar ona tvrdi, mislila koristiti na showu u Edinburghu.

Djelatnici osiguranja bičeve su joj oduzeli s obrazloženjem da se mogu koristiti kao oružje.

Upitana za komentar, Rachel je samo kratko izjavila: "To mi je smiješno. Pa što su mislili?"

Ne znamo što su mislili na Heatrowu, ali znamo što je nama prvo palo napamet.

Rachel Stevens pokazuje previše "mesa"
 
To je novinarima izjavio njen dečko Jeremy Edwards koji tvrdi da joj to nije potrebno jer je dobra pjevačica pa joj seksi imidž nije potreban.

Objasnio je da je najlakši put za djevojke koje žele postati pjevačice golišavo slikanje za muške magazine, ali tada postaju poznate samo po golišavim fotkama, a ne svom talentu.

Može on filozofirati koliko hoće ali bivša članica grupe S Club koja je krenula u solo karijeru samo slijedi primjere svojih poznatijih kolegica poput Aguilere i Britney Spears.

 
32-godišnji  Jeremy se ionako za sada ne namjerava vjenčati sa sedam godina mlađom Rachel "jer još čeka da odraste".
 
Zbog svojih seksi fotki pjevačica je stekla i obožavatelje među onima koji je nikada nisu čuli kako pjeva, a zanimljivo je bilo na snimanju fotke za "Top Of The Pops Magazine" kada je Rachel oponašala čuvenu pozu u ružinim laticama Mene Suvari u filmu "American Beauty".
 
Urednica magazina je ispričala kako je na tom snimanju bilo više muških dobrovoljaca nego ikada do tada koji su s najvećom preciznošću slagali svaku ružinu laticu na potrebna mjesta.

Pročitajte više