Rafo snimio prvi singl "Ja sam Rafo"

 "LJUDI žele Rafu i s ovom pjesmom će dobiti Rafu", izjavio je pobjednik SSNMT showa Rafael Dropulić nakon što je iz Croatia Recordsa dobio zeleno svjetlo za pjesmu čiji je on sam autor. "Ova pjesma je najbolja", dodao je Rafo.

Jutarnji piše kako je skladba "Ja sam Rafo" zafrkantska osobna iskaznica pločanskog kralja mandarina, i tekstualno i melodijski, te da će se singl uskoro pojaviti i u javnosti.

Producent pjesme Jurica Popović izjavio je kako je osnovni zadatak Croatia Recordsa bio da Rafo profunkcionira kao autor, prenosi Jutarnji list.

Đorđe Novković rekao je kako u Rafu kao kantautora prvih dana nije vjerovao, a pogotovo nakon što mu je Rafo rekao "da njemu pjesma treba izaći iz glave" da ne može on samo tako sjesti i napisati pjesmu. No, Rafo ga je razuvjerio, pa Novković sada zadovoljno komentira da je Rafo hrvatski Mick Jagger.

Uz Rafu, uskoro se očekuju singlovi Natalie Dizdar, boy banda kojeg čine Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo, Nere Stipičević, te Romana Oršuša i Jane Tkalec.

Natalie ima glazbu za svoj prvi singl, koju je napisao Matija Dedić, no još se traži tekst. Saša, Tin i Damir još uvijek traže pjesme za svoj prvi singl, a Roman Oršuš i Jana Tkalec već imaju izabrane pjesme, s vrlo interesantnim naslovima: Roman će pjevati pjesmu Orilo gorilo, a Jana pjesmu Hormoni.

Pročitajte više