Razvode li se Angelina i Brad zbog njegove nevjere?

Foto: Splash

PRIČE o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta kolaju već mjesecima, a tabloidi iz dana u dan pronalaze nove razloge zbog kojih se najslavniji holivudski par sve više udaljava.

I dok jedni pišu da se ne slažu oko niza važnih pitanja, drugi tvrde da je pravi razlog njegova afera sa slavnom francuskom glumicom Marion Cotillard.

Iako tabloidskim napisima u ovakvim situacijama uvijek treba pristupati s golemom dozom rezerve, glasine o navodnoj aferi započele su nakon vijesti o herojskom činu Brada Pitta. Naime, američki glumac je tijekom snimanja novog zajedničkog filma "Allied" spasio Marion od utapanja nakon čega je i započela njihova ljubavna veza.

Val je preokrenuo čamac u kojem su se nalazili, a tabloidi pišu kako je hrabri Pitt istog trena skočio u more iako je na sebi imao tešku opremu i spasio glumicu od sigurne smrti.

Nažalost, napisi o herojskom činu pokazali su se netočnima, a i nikad ne treba isključiti mogućnost da ovakve "bubice" ubacuju producenti koji tako pokušavaju navesti medije da pišu o novom filmu svojih zvijezda.

Nakon toga pojavili su se i napisi da se Brad Pitt rastaje od Angeline jer ne može trpjeti njezine nezdrave navike zbog kojih je bolesno mršava.

Međutim, pokazalo se da se vijest prvi puta pojavila na stranici Celeb Dirty Laundry, a kao što možete zaključiti prema samom imenu portala, ne treba posebno naglašavati da ništa od onog što pišu ne smijemo doživljavati ozbiljno. Ne samo zbog ludosti njihovih tvrdnji već i zbog činjenice da su se nebrojeno puta do sad pokazali kao nepouzdan izvor.

Ukratko, nemamo pojma razvode li se ili ne, a ono što znamo jest da su se svi napisi o njihovom razvodu pokazali netočnima.

Pročitajte više