"Ribery možda nema proporcionalne crte lica, ali zato zrači nevjerojatnim šarmom"

ČINI SE kako je kolumnistici Nives Celzijus prilično dosadno u Njemačkoj s obzirom da vrijeme provodi na tribinama i pred televizijom, gledajući nogometaše Bundeslige. U svojoj kolumni za Bild, najtiražnije novine u cijeloj Europi, Nives se ovog tjedna osvrnula na dugokose muškarce, ali i na Francka Riberyja.

Naime, Francuz koji je proglašen jednim od najružnijih nogometaša u povijesti tog sporta je za Nives poprilično šarmantan. "On možda nema proporcionalne crte lica, ali zato zrači nevjerojatnim šarmom", napisala je Nives Celzijus te dodaje kako njegov šarmantni izgled odgovara njegovu divljem temperamentu.

"Brončana boja Wiesea i Luce Tonija je strašno seksi jer me podsjeća na strastvene zagrljaje u plićaku"

"Mislim da je on jako šarmantan, što je odlična stvar s obzirom da je temperamentan istovremeno. Iako bi izgledao mnogo bolje s lijepim holivudskim osmijehom", dodaje Nives misleći tako na neravne zube francuskog reprezentativca i veznog igrača njemačkog Bayern Münchena.

Osim što je nahvalila ružnog Francka Riberyja, Nives je također spomenula Lucu Tonyja i Tima Wiesea. "Brončana boja Wiesea i Luce Tonija je strašno seksi jer me podsjeća na pješčane plaže i strastvene zagrljaje u plićaku."

A.M.
Foto: AFP, FHM

Pročitajte više